Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor... Sarı Lacivertliler önümüzdeki sezon şampiyon olacak kadroyu kurmak için çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin hedefinde Mert Hakan Yandaş'ın dışında Süper Lig'den iki yıldız daha var...

Sarı Lacivertliler önümüzdeki sezon şampiyon olacak kadroyu kurmak için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe, dün Ankara'da Gençlerbirliği karşısında sahadan 1-1'lik beraberlik ayrıldı ve büyük bir avantajı kaybetti.

Fenerbahçe, kötü geçen sezonu 3. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılarak tamamlamak istiyordu.

CAS'tan gelecek Trabzonspor kararı sonrasında ligi 3. sırada bitirecek takımın Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmeyeceği belli olacak. Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında kaybettiği 2 puanla büyük bir avantajı kaçırmış oldu.

Sarı Lacivertli takım ligin geri kalanındaki maçları kazanarak Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Fenerbahçe'de bir yandan lig mücadelesi devam ederken diğer yandan transfer çalışmaları da hız kazanmış durumda.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Demir Grup Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'ta mutlu sona ulaşan Sarı Lacivertli takım bombaları art arda patlatmak için resmen harekete geçti.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın dışında Süper Lig'den iki yıldız ismin transferini bitirmek için düğmeye bastı.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son olarak Habertürk'te katıldığı canlı yayında transferde daha önce yapılan hataların yapılmayacağını ve hatalardan ders alındığını ifade etmişti.

Başkan Ali Koç, transferde tam yetki verdiği Emre Belözoğlu ve 'Anlaştık' dediği yeni hoca ile yeni oluşacak takımın temellerini atmaya başladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu bir yandan sahada mücadele edip takımına katkı sağlarken diğer yandan önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını yürütüyor.

Belözoğlu, Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra Süper Lig'de bu sezon adından söz ettiren iki yıldız ismin transferini bitirmek için görüşmelere başlıyor...

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe, bu sezonun devre arasında savunmadaki sıkıntıyı çözmek adına Göztepe'den Alpaslan Öztürk'ü kadroya katmaya çalışmış ancak bu transferi gerçekleştirememişti.

Geçtiğimiz hafta sonu Kanarya'nın, Göztepe'yi 2-1 yendiği mücadelede konuk ekipte Alpaslan, gösterdiği performansla sahanın en iyileri arasında yer alırken, Fenerbahçe'nin dikkatini bir kez daha çekti.

Alpaslan için İzmir ekibinin kapısının bir kez daha çalınması bekleniyor.

Sözleşmesi 2021'de sona erecek olan deneyimli oyuncunun uygun bir bonservis bedeliyle alınması konuşuluyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Alpaslan'ın da Türkiye'nin en büyük camialarından biri olan Fener'bahçe'de oynamak adına gerekli fedakârlığı yapmaya hazır olduğu bilgisine ulaşıldı.

Alpaslan Öztürk bu sezon Göztepe formasıyla çıktığı 23 karşılaşmada takımına 6 gollük katkı sağladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna Alanyaspor'dan Erol Bulut'un oturmasına artık kesin gözüyle bakılırken, önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Sarı-Lacivertliler'in futbol takımının gelecek planlamasında kilit rol oynayan Emre Belözoğlu'na, Erol Bulut'un, şu anki takımından oyuncu önerdiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Süper Lig'den iki yıldızı kadrosuna katıyor!

Sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Max Kruse'nin ardından 10 numara ya da başka bir deyişle hücuma dönük orta saha arayan Kanarya'da Emre'nin, Bulut'un tavsiyesi üzerine rotayı Alanya'nın Yunan oyuncusu Tasos Bakasetas'a çevirdiği bildirildi.

Bu sezon başında Yunanistan'ın AEK Atina takımından transfer edilen Bakasetas'ın Akdeniz ekibiyle sözleşmesi 2022'de bitiyor.

Fiorentina da istiyor...

Alanya ile birlikte çok iyi bir sezon geçiren ve Bulut'un da kilit oyuncularından biri olan 27 yaşındaki futbolcu için bu hafta içinde ilk temasın sağlanması bekleniyor.

Toplamda 38 maçta Alanya adına 12 gol ve 7 asistle oynayan Bakasetas, Süper Lig'de ise 30 maçta 8 gol ve 4 asistle mücadele etti.

Alınan bilgiye göre İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın da Yunan oyuncunun peşinde olduğu öğrenildi.

Kanarya'nın ise kiralık alma ihtimali zor olan tecrübeli yıldızı, oyuncu artı para yöntemiyle kadroya katmayı planladığı gelen haberler arasında yer alıyor.