Mert Hakan o yıldızın forma numarasını istedi!

Mert Hakan'dan flaş talep! F.Bahçeli o yıldızın forma numarasını istedi Sivasspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş, geçtiğimiz gün Sivasspor'a veda mesajı yayınlamıştı. Yıldız orta sahanın Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'nun 5 numaralı formasını giyeceği konuşulsa da gerçeğin çok farklı olduğu öğrenildi. Mert Hakan, Fenerbahçeli bir başka yıldızın numarasını istedi. İşte detaylar...

Mert Hakan o yıldızın forma numarasını istedi!
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 'Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ile anlaştı. Mert Hakan, gelecek sezon Sivasspor'da olmayacak. O iş bitti' diye konuşmuştu.

Çalımbay Mert Hakan'ın yeni takımını açıklamasının ardından Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'de giyeceği forma numarası da belli oldu.

Mert Hakan Yandaş, geçen hafta oynanan ve Sivasspor'un 2-1 kazandığı maçın ardından idolü Emre Belözoğlu'un formasını almıştı.

Yıldız futbolcunun, Fenerbahçe'de jübile yapacak olan Emre'nin 5 numaralı formasını giyeceği öne sürülmüştü. Ancak bunun doğru olmadığı öğrenildi.

Mert Hakan'ın Sivasspor'da olduğu gibi Sarı- Lacivertliler'de de 8 numarayı sırtında taşıyacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de şu anda bu formayı Mehmet Ekici giyiyor. Fanatik'in haberine göre bu gelişme, sözleşmesi bitecek olan Ekici ile yolların ayrılacağı şeklinde yorumlandı.