Başakşehir şampiyon oldu!

Süper Lig'in 33. haftasında lider Başakşehir sahasında Kayserispor'u yenerek şampiyon oldu.

Başakşehir sahasında ağırladığı Kayserispor'u yenerek şampiyon oldu.

BAŞAKŞEHİR-KAYSERİSPOR MAÇI 11'LERİ

Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Visca, İrfan Can, Mahmut, Elia, Crivelli, Demba Ba.

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Rienstra, Yasir, Hasan, Aksel, Djedje, Campanharo, Henrique, Kravets.

BAŞAKŞEHİR 1 - 0 KAYSERİSPOR (İlk yarı oynanıyor)
19' Mahmut Tekdemir

DAKİKA 1: Elia'nın sol kanattan taşıdığı topa ceza alanı ön çizgisinde Demba Ba gelişine vurdu, savunmaya çarpan top daha sonra Başakşehirli oyunculardan auta çıktı.
DAKİKA 3: Başakşehir atağında Caicara sağ kanattan ortaladı, arka direğe açılan topu savunma kornere gönderdi.
DAKİKA 5: Clichy'nin soldan ortasında Crivelli ile hava topuna çıkan takım arkadaşıyla çarpışan kaleci Lung yerde kaldı. Lung tedavisinin ardından oyuna devam etti.
DAKİKA 13: Crivelli'nin pasında Elia dönerek vurdu, yerden giden top direğin hemen yanından auta çıktı.
DAKİKA 15: Kayserispor atağında Epureanu'nun büyük hatasında topu kapan Kravets'in vuruşu dışarı gitti.
DAKİKA 19: Başakşehir aradığı golü Mahmut Tekdemir'in vuruşuyla buldu.
DAKİKA 22: Crivelli iki Kayserisporlu oyuncunun arasından çok iyi sıyrıldı ancak yerde kaldı. Avantaj sonrası Caicara'nın şutu üstten auta gitti.
DAKİKA 25: Başakşehir'de Clichy'nin sol kanattan çevirdiği topa Caicara gelişine vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.
DAKİKA 31: Başakşehir'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruş sonrası kale alanı içinde oluşan karambolde Crivelli şutunu çekti, savunmaya çarpan top kornere çıktı.
DAKİKA 37: Başakşehir atağında savunmanın uzaklaştırmak istediği top Sapunaru'nun eline çarptı. VAR incelemesi sonrası verilen penaltıyı Visca kaçırdı.
DAKİKA 54: Başakşehir'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası seken topa sol çaprazdan Mahmut ve Demba Ba aynı anda hamle yaptı, Ba'nın vurduğu top direğin dibinden auta çıktı.
DAKİKA 60: Aleksic'in ortasında ön direkteki Epureanu'nun kale içine doğru çevirdiği topa hiçbir takım arkadaşı dokunamadı.
DAKİKA 65: Maçta elektrikler gitti ve karşılaşma karanlığa gömüldü. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte VAR odasıyla hakemler arasındaki bağlantının da koptuğu açıklandı. Ayrıca yayıncı kuruluşa ait naklen yayın arabasının da enerjisi gitti.