Emre Belözoğlu'dan flaş karar! Sürpriz teknik adam...

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Sarı-lacivertlilerde Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktör koltuğu uzunca bir süredir dolmadı. Kanarya'da listenin tepesinde Bjelica ve Erol Bulut yer alırken, Emre Belözoğlu'nun gönlünde sürpriz bir isim yatıyor. İşte Fenerbahçe'nin teknik direktör ihtimalleri...

Emre Belözoğlu'dan flaş karar! Sürpriz teknik adam...
Fenerbahçe yönetimi, takım kaptanı Emre Belözoğlu ve altyapı sorumluları ile bir toplantı yapıp, A'dan Z'ye kulübün gündemindeki konuları masaya yatırdı.

İlk olarak altyapıdan A takıma futbolcu çıkartılması konusunun görüşüldüğü toplantıda, altyapı sorumluları Serdar Dayat ve Serhat Pekmezci'den brifing alan sarı lacivertli kulübün yönetimi, futbol akademisi için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nin yanına yaptırılan otel inşaatı hakkında görüntülü bilgi aldı.

Serdar Dayat ve Serhat Pekmezci'nin yaptığı sunumun ardından yönetim kurulu üyeleri Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve kaptan Emre Belözoğlu ile toplantıyı sürdüren Ali Koç, transfer politikası, kulübün mali durumu ve teknik direktörün kim olması gerektiği konusunda görüş alış verişinde bulundu.

KOLTUK İÇİN 3 ADAY

Ersun Yanal'ın istifasının ardından takımın başına getirilecek teknik adama henüz karar vermeyen sarı lacivertlilerde 3 isim öne çıktı. O isimler NENAD BJELICA, EROL BULUT, ABDULLAH AVCI olarak biliniyor.