Fenerbahçe'nin transfer listesi hazır!

Transfer döneminin hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın çalışmalarını sürdürüyor. Ezeli rakibi Galatasaray'a Mert Hakan Yandaş'ı alarak transfer çalımı atan sarı-lacivertlilerin gündeminde 6 isim daha var.

Fenerbahçe'nin transfer listesi hazır!
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçların ardından yeni sezon kadro çalışmaları erken başladı.

Sarı-lacivertliler corona virüsü arasında takıma direkt katkı yapabilecek isimler üzerinde çalışmalarını sürdürdü ve transfer harekatına kalktı.

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Mert Hakan Yandaş için Kanarya devreye girdi ve transferi bitirdi.

Ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden Mert Hakan Yandaş'ı kapan sarı-lacivertliler, transferde dev bir operasyon başlattı.

Yönetim, gelecek sezon sonunda seçim olması nedeniyle hamlelerini buna göre yapacak ve mutlak şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da başkanlığı zamanında herhangi bir sportif başarının gelmemesi nedeniyle, "Kötü kadro kurma lüksümüz yok" demişti.

GÖKHAN VE CANER LİSTENİN BAŞINDA

Sarı-lacivertlilerin Beşiktaş ile sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile söz kestiği de yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİN İKİ KATI

Kanarya, iki isme yıllık 1'er milyon euro'dan teklifte bulundu. Bu iki oyuncunun Beşiktaş ile yapacağı görüşmeler formaliteden öteye geçmeyecek. Çünkü Beşiktaş, iki oyuncuya Fenerbahçe'nin teklifinin ancak yarısını önerebiliyor.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ DAHA CAZİP

Siyah beyazlı yönetim Gönül'e ayrıca maç başı primler de öneriyor ve bu durumda yıllık rakam 800 bin euro'ya çıkacak. Ancak Fenerbahçe'nin garanti 1 milyon euro teklifi oyuncu için şimdilik daha cazip görünüyor.

EDIN VISCA VE İRFAN CAN ATAĞI

Fenerbahçe'nin radarında iki flaş isim daha var: Edin Visca ve İrfan Can Kahveci... Önceki sezon ve bu sezon başında da sarı lacivertlilerin istediği iki yıldız için Emre Belözoğlu, girişimlerini sürdürüyor.

NABIZ YOKLANMAYA BAŞLADI

Her iki oyuncunun da sözleşmesinin devam ediyor olması en büyük sorun. Fenerbahçe yönetimi, iki oyuncu için geçen aylarda Başakşehir yönetimi nezdinde bir nabız yoklaması yaptı.

VEDAT MURİÇ PLANI

Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin ve Gökhan Gönül için bonservis bedeli ödemeyecek olan Fenerbahçe, bütçenin aslan payını gerekirse Visca ve İrfan Can için kullanacak. Sarı-lacivertliler Vedat Muriqi'yi sezon sonunda yüksek bonservis bedeline satıp, İrfan Can ve Visca'yı kadroya katmanın planlarını yapıyor.

DEFANSA JUAN JESUS

Bu sezon stoperde yaşanan sorunlar nedeniyle birçok karşılaşmada puan kaybeden Fenerbahçe, gelecek sezon sağlam bir defans hattı kurmanın planlarını yapıyor.

Roma'nın Brezilyalı stoperi için uzun süredir nabız yoklayan Kanarya, yıldız futbolcu ile kısa zamanda görüşmelere başlayacak. Juan Jesus için Krasnodar ve Rubin Kazan da devrede...

PEROTTI DE LİSTEDE

Fenerbahçe'de transferde adı geçen bir futbolcu da Perotti. Kariyerini Roma'da sürdüren ve İtalyan ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Arjantinli oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmayı planlayan sarı-lacivertliler, Perotti'yle ilk temasları da gerçekleştirdi. 31 yaşındaki futbolcunun Roma'dan ayrılık için kolaylık istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Perotti'yi sözleşmesinin gelecek sezon da bitecek olmasıyla düşük bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü belirtildi.