Galatasaray 90+15'te yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig'în 28. haftasında Galatasaray evinde Gaziantep FK'yı konuk etti. Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Gaziantep Fk 90+15'de penaltıdan attığı golle 1 puanın sahibi oldu.

Galatasaray 90+15'te yıkıldı!
Galatasaray, Süper lig'in 28.hafta maçında sahasında Gaziantep FK karşısında zorlandı ve sahadan bir puan ile ayrıldı. Muslera, Donk, Adem, Andone gibi eksikleri bulunan Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçmesine rağmen son anda yendiği penaltı golü ile 2 kritik puan bıraktı

Galatasaray'ın golleri, 36. dakikada Falcao, 40. dakikada Belhanda ve 66. dakikada Feghouli'den geldi. Gaziantep'in sayılarını ise 17. dakikada Djilobodji, 78. dakikada Twumasi ve son olarak 90+15. dakikada penaltıdan Maxim kaydetti. Galatasaray'da Ahmet Çalık, 56. dakikada kırmızı kart gördü ve stoperde kalan sürede Lemina ile Taylan Antalyalı görev yaptı.

5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Galatasaray'da sarı kart gören Mariano, 29. haftadaki kritik Başakşehir maçında cezalı duruma düştü. Öte yandan Radamel Falcao, 74. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

4 maçtır kazanamayan Galatasaray puanını 51 yaptı. 6 maçtır kazanamayan Gaziantep ise 34 puana yükseldi.

Galatasaray'ın Başakşehir deplasmanına konuk olacağı 29. haftada, Gaziantep evinde Antalyaspor'u konuk edecek.