Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir tarihi çalım daha! Muriqi'nin ardından...

Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'na da veda edilmesinin ardından gözler tamamen gelecek sezona çevrildi. Son iki sezonu hüsranla noktalayacak olan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurarak, hasret kaldığı şampiyonluğa uzanmak istiyor. Fenerbahçe, bu doğrultuda flaş bir hamle yaparak Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı söylenen yıldız isimle anlaşma sağladı. Bunun üzerine yıldız futbolcu Galatasaray'ı sosyal medya hesabından takip etmeyi de bıraktı. İşte yaşanan tüm gelişmeler.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir tarihi çalım daha! Muriqi'nin ardından...
Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan, Ziraat Türkiye Kupası'na da havlu atan Fenerbahçe'de gözler gelecek sezona çevrildi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan, Ziraat Türkiye Kupası'na da havlu atan Fenerbahçe'de gözler gelecek sezona çevrildi.

Süper Lig'de yabancı sayısının kademeli olarak düşürüleceğini açıklanmasının ardından yerli yıldızlara yönelen Kanarya, birçok Türk futbolcuyla görüşmelere başlamıştı.

Yerli transferinde Emre Belözoğlu faktörünü kullanan Fenerbahçe'de bu çabaların ilk meyvesi alındı.

MERT HAKAN BOMBASI!


Sarı-lacivertli kulübün, Sivassporlu orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Bu işi bağlayan isim ise kaptan Emre Belözoğlu oldu. Gelen haberlere göre kaptan, gündemde olan 26 yaşındaki futbolcu ile uzun süren bir telefon konuşması yaptı.

Bu görüşmede, kadroda büyük değişiklikler olacağını ve 11'in değişmez ismi olacağı garantisi verdi.

MENAJERİ GELİYOR

G.Saray'a verdiği sözü hatırlatan Mert, Emre'nin konuşmaları sonrası ikna oldu. İkilinin görüşmesi bitince Sivassporlu oyuncu asıl ses getiren hareketine imza atıp Instagram'da takibe aldığı Galatasaraysosyal medya hesabından kaldırdı.

Bu gelişme "Mert Hakan Yandaş artık 'çubuklu'yu giyecek" şeklinde yorumlandı. Öte yandan tecrübeli futbolcunun menajerinin yakın zamanda İstanbul'a gelip Fenerbahçe yönetimiyle ücret görüşmelerine bağlayacağı öne sürüldü.
12. adamda da sosyal medyada Mert için binlerce yorum yaptı.

1.5 YILDA 15 MAÇ KAÇIRDI

Asıl mevkisi orta sahanın ortası olmasına rağmen sağ kanatta da görev yapabilen oyuncunun tek handikapı son bir buçuk yılda yaşadığı sakatlıklar.

26 yaşındaki futbolcu, 2018-19 sezonunda çeşitli menüsküs sakatlıklarından dolayı 101 gün forma giyemeyip 14 maçı kaçırdı.

Kırmızı-beyazlı futbolcu bu sezon ise idmanda yaşadı küçük bir sakatlık yüzünden 1 maçta forma giyemedi.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu, hem sürekli yükselen performansı hem de bonservis bedeli olmaması nedeniyle 3 büyük kulübün radarındaydı.

İMZA PARASI 800 BiN EURO

Mali olarak sıkıntılar yaşayan F.Bahçe'nin transfer ücreti olmadan kadrosuna katacağı Mert Hakan için 1.8 milyon euro yıllık maaş ve 800 bin euro imza parası ödeyeceği iddia ediliyor.

G.SARAY'LA 1.6'YA ANLAŞMIŞTI

Fotomaç'ın haberine göre Mert Hakan Yandaş, sadece Galatasaray'ın değil Beşiktaş'ın transfer gündemini de uzun süre meşgul etmişti. Galatasaray'ın oyuncu ile yıllık 1.6 milyon euro'ya anlaştığı belirtilmişti.