Fenerbahçe'de flaş teknik direktör gelişmesi!

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör için arayışlarını sıklaştıran Fenerbahçe'de birçok isim gündeme gelmiş, takım sezon sonuna kadar Tahir Karapınar'a emanet edilmişti. Sezon sonunda yeni teknik direktörü açıklaması beklenen sarı-lacivertlilerde karar verildi ve resmi teklif için hazırlıklar yapıldı.

Fenerbahçe'de flaş teknik direktör gelişmesi!
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe ligin bitimine 7 hafta kala hedefsiz kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Trabzonspor'a 3-1'lik skorla boyun eğen sarı-lacivertliler kupadan da elenerek yeni sezon planlarını yapmaya başladı.

Ersun Yanal'ın ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de birçok isim gündeme gelmiş, fakat resmi bir anlaşma yapılmamıştı.

Sezon sonuna kadar takımı Tahir Karapınar'a emanet eden Kanarya'da teknik direktör konusunda karar verildi.

SON KARAR EROL BULUT

Yönetim sonunda Erol Bulut ismi üzerinde karar kıldı. Ancak genç çalıştırıcının takımı Alanyaspor, Sarı-Lacivertliler gibi kupada yoluna devam ediyordu.

İki takımın finalde karşılaşması ihtimali düşünülerek, resmi bir adım atılmadı.

Ancak Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında kupaya havlu atınca bu ihtimal ortadan kalktı.

Yönetim, Alanyaspor'un Antalyaspor ile oynayacağı kupa rövanşının ardından harekete geçmeye hazırlanıyor.

Başarılı teknik adamın Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Fenerbahçe, kısa süre içinde Erol Bulut'a, yeni sezondan itibaren geçerli olacak bir sözleşmeye imza attırmak istiyor.

Böylece lig biter bitmez genç çalıştırıcı, hemen Sarı-Lacivertliler için kolları sıvayarak çalışmalara başlayabilecek. (Fanatik)