Şenol Güneş rakipleriyle sosyal medyada buluştu!

A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile, EURO 2020'deki rakiplerimizi çalıştıran teknik adamlar Ryan Giggs, Roberto Mancini ve Vladimir Petkovic bir Whatsapp grubunda bir araya geldi. Normal şartlarda dün başlaması gereken turnuva, corona virüsü nedeniyle gelecek yıla ertelenmişti.

Şenol Güneş rakipleriyle sosyal medyada buluştu!
12 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan ancak corona virüsü nedeniyle 11 Haziran-11 Temmuz 2021 tarihine ertelenen Euro 2020 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım, İtalya, İsviçre ve Galler'le gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Normal şartlarda 12 Haziran 2020'de A Milli Takım'ın İtalya ile oynayacağı karşılaşmayla başlaması planlanan turnuva 1 yıl ertelenirken, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gruptaki takımların teknik adamlarıyla WhatsApp üzerinden sohbet etti.

İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, Galler Teknik Direktörü Ryan Giggs ve İsviçre Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç ile görüştü. Bugün oynanması gereken İsviçre-Galler mücadelesi üzerine yapılan sohbette eğlenceli anlar yaşandı.