Fenerbahçe'den Galatasaray'a 2. Muriqi çalımı!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarının başlamasıyla birlikte iki ezeli rakip ebedi dost Fenerbahçe ve Galatasaray, yeniden karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon Vedat Muriqi ve Deniz Türüç transferlerinde ezeli rakibine çalım atmayı başaran Fenerbahçe, yine sarı-kırmızılıları çıldırtacak bir operasyona girişti...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a 2. Muriqi çalımı!
Geçtiğimiz sezon ezeli rakibi Galatasaray'la girdiği Vedat Muriqi savaşını kazanan Fenerbahçe, bu sezon da sarı-kırmızılılara tarihi bir çalım atmaya daha hazırlanıyor... Sarı- lacivertli kulüp, geçen yıl Çaykur Rizespor'dan aldığı Vedat Muriqi transferinde olduğu gibi Galatasaray'ın gündeminde yer alan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'a talip oldu.

Gerek kulübün mali durumu, gerekse corona virüsü salgını nedeniyle düşen gelirler nedeniyle bonservisi olmayan isimlere yönelme kararı alan Kanarya, Mert Hakan-Emre Kılınç ikilisi için cazip bir teklif hazırlığı içine girdi.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN TELEFON!

Gelecek sezon sportif direktör olacak Emre Belözoğlu'nun bu transferle bizzat ilgilendiği öğrenildi. Futbol kamuoyunda herkes Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığını ve gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyeceğini konuşurken, Fenerbahçe sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor.

Fotomaç'ın haberine göre iki oyuncuyla telefonla iletişim kuran Emre Belözoğlu'nun, sarı-lacivertli kulüpteki ortamı, gelecek planlarını ve camianın büyüklüğünü anlattığı öğrenildi. Başkan Ali Koç'un da Türk futbolunun gelecek vadeden iki ismi için bir bütçe hazırlığı içinde olduğu kaydedildi.