Galatasaray o yıldızın bonservisini alıyor...

Galatasaray yönetiminde planlar değişti. Yıldız oyuncunun bonservisi alınıyor. Teklif edilecek rakam ise...

Galatasaray o yıldızın bonservisini alıyor...
Gelecek sezon için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray, transferde strateji değişikliğine gitti. Fransa Lig 1’in köklü kulübü Monaco’nun yeniden yapılanma kararı alıp, kadrosundaki 30 futbolcuyu elden çıkaracağını duyurmasından sonra sarı-kırmızılıların Onyekuru için planı değişti.

Hedef bonservis...
Nijeryalı kanat oyuncusunu gelecek sezon da kiralamayı düşünen Cim-Bom, şimdi bonservisle bu işi bitirme hedefinde...

Teklif: 6 milyon euro...
Monaco’nun Everton’dan geçen yaz 13.5 milyon euroya transfer ettiği Onyekuru’yu bonservisiyle bırakma kararı sonrası Galatasaray 6 milyon euroluk bir teklif sunacak. Ayrıca başarı bonusları da yine sözleşmede yer alacak.

6 ay için 650 bin euro aldı
Devre arasında 6 ay için 750 bin euro vererek kiralanan 22 yaşındaki futbolcunun maaşının yüksek olmaması da yine bu transfer için Galatasaray’ı iştahlandırıyor. Aslan, ocak ayında Monaco’dan kiraladığı yetenekli futbolcuya 6 ay için 650 bin euro vermişti. Teknik direktör Fatih Terim’in gelecek sezon için ısrarla kadrosunda görmek istediği Onyekuru’nun satışa çıkarılması ve maaşının yüksek olmaması, bu transfer için sarı-kırmızılıların şansını artırıyor. Galatasaray, Falcao transferinde yakın ilişki içine girdiği Monaco kulübüyle pazarlıklara 2-3 hafta sonra başlamayı planlıyor.