Fenerbahçe'de kriz patladı! 3 futbolcu...

Maddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, tribünler istemese de Hasan Ali'yi kadroda tutmak için çabalıyor.

Fenerbahçe'de kriz patladı! 3 futbolcu...
Mali sıkıntılara çözüm arayan Fenerbahçe, tribünler karşı çıksa da Hasan Ali'yi kadroda tutmak istiyor. Savunmaya sağ ve sol bek takviyesi yapacak olan yönetim, Beşiktaş'la sözleşmeleri biten Gökhan ve Caner'i de yeniden Kadıköy'e getirmenin hesaplarını yapıyor

Senad Ok
Fenerbahçe Yönetimi'ni transferde zor günler bekliyor. Bunun temel sebebi ise taraftarın kadroda görmek istemediği bazı isimlerin transfer gündeminde yer alması. Bu isimlerin başında Hasan Ali Kaldırım geliyor. Takım kaptanlarından biri olan deneyimli futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Ancak taraftar başarılı sol beke uzun süredir tepki gösteriyor.

Hatta bunlara cevap olarak Başkan Ali Koç, bir lig maçı öncesinde takım otobüsünü stadın giriş kapısında karşılamış ve Hasan Ali'ye yakın ilgi göstermişti. Geçtiğimiz hafta ise Hasan Ali Kaldırım aleyhine sosyal medyada açılan etikete yönelik olarak da yönetici Selahattin Baki açıklama yapmış ve Hasan'a sahip çıkmıştı.

Gelinen noktada sarı-lacivertliler mali olarak büyük sıkıntı içinde bulunuyor. Bu nedenle sözleşmesi biten isimlerle devam etmek çözümlerden biri olarak masada duruyor. Hasan Ali ile de yola devam edilmesi planlanıyor. Ayrıca bonservisi elinde olan isimlerin transferi de önemli. Bu çerçevede Beşiktaş'la sözleşmeleri bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yeniden sarı-lacivertli formayı giymeleri gündemde.

Taraftar sıcak bakmıyor
Ancak iki eski Fenerbahçeli futbolcunun takıma geri dönüşüne taraftar sıcak bakmıyor ve tepki gösteriyor.

Yönetim farklı düşünüyor
Başkan Ali Koç ve yönetim ise bu konuda biraz daha farklı düşünüyor. Sarı-lacivertliler iki futbolcunun da 4 yıl önce gerçekleşen ayrılık sürecinde büyük bir hata yapmadığına inanıyor. Sağ bek ve sol bek takviyesi yapacak olan yönetimin, taraftarın istemediği bu üç isim için önümüzdeki günlerde kesin kararını vererek yol haritasını çizmesi bekleniyor.