Fenerbahçe'de sol bek bombası! Real Madrid'in yıldızı geliyor

Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Dünyaca ünlü isimlerle temas kuran sarı-lacivertliler, sol bek mevkisi için de Real Madrid'in yıldızının peşinde.

Fenerbahçe'de sol bek bombası! Real Madrid'in yıldızı geliyor
Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, hoca konusu netlik kazanmamasına rağmen transfer konusunda birçok görüşme gerçekleştiriyor.

Fotomaç'ın haberine göre dünyaca ünlü yıldızlarla temas kuran Kanarya, tartışılmayacak ve güçlü bir kadroyla yeni sezona başlamayı hedefliyor.

O SÖZ HEYECAN YARATTI
Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın, önceki gece katıldığı bir programda, "Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor" sözlerinin ardından gözler R.Madrid'in yıldızına çevrildi.Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon İspanyol ekibinde fazla forma şansı bulamayan Marcelo'nun temas kurulan isimlerden biri olduğu iddia edildi.

Madrid'in sakatlıklardan dolayı fazla oynatamadığı ve gelecek sezon düşünmediği Sambacı'nın satılmasına sıcak baktığı ileri sürüldü.

KUPA CANAVARI
Marcelo, Real Madrid ile sayısız başarılara imza attı. 4'er kez Şampiyonlar Ligi, İspanya Lig Şampiyonluğu ve İspanya Süper Kupa zaferi yaşayan Sambacı, 3 UEFA Süper Kupa, 2 İspanya Kupa Şampiyonluğu elde etti.

Real Madrid'de 13. yılına giren Marcelo, bu sezon sakatlıklardan dolayı 11 La Liga maçına çıktı. Toplamda da 19 resmi karşılaşmada forma giyen Sambacı, 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

3.5 AY FORMA GİYMEDİ
Real Madrid'in yıldız sol beki, bu sezon sakatlıklardan çok çekti. Brezilyalı futbolcu, farklı dönemlerde yaklaşık 3.5 ay sahalardan uzak kaldı. Marcelo, özellikle adale problemi yaşadı.