Premier Lig'de ilginç uygulama!

İngiltere Premier Lig yönetiminin sezon başladığında seyircisiz oynamak yerin virüs testi negatif çıkanları maçlara almayı planladığı ortaya çıktı.

Premier Lig'de ilginç uygulama!
Premier Lig yönetimi, sezonu tekrar başlattıktan sonra maçları seyircisiz oynatmamak için, bir uygulama aracılığıyla koronavirüs testi negatif çıkan taraftarları belirleyerek, sadece onların maçlarına girişine izin vermeyi planlıyor.

OYUNCULAR KAMPANYA BAŞLATTI!

Premier Lig oyuncuları, İngiltere'de sağlık kurumları ve çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için PlayersTogether (Oyuncular Birlikte) adıyla bir bağış kampanyası başlattı.

Yapılan açıklamada, 'PlayersTogether adlı girişim koronavirüs salgınıyla mücadelede NHS (Ulusal Sağlık Servisi( cephesinde bizim için savaşanlara yardım etmek' için kuruldu.' ifadesi kullanıldı.

Grubun gönüllü bir girişim olduğu vurgulanırken, kuruluş amacı 'Ülkedeki diğer birçok insanla birlikte gerçek bir fark yaratmaya çalışmak ve yardım etmek.' olarak tanımlandı.

Bu girişimin yapacağı katkıların, NHS cephesine hızlı bir şekilde fon sağlanmasına yardımcı olacağı kaydedildi.

Liverpool kaptanı Jordan Henderson, Premier Lig COVID-19 kriz fonu düzenlemek için harekete geçmiş ve girişimin kurucusu olmuştu.