Trabzonspor'da yeni dönem! Prensipte anlaştılar!

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor'da yeni dönem! Prensipte anlaştılar!
Geçtiğimiz sezonun başında Fikret Orman ile anlaşmasının ardından Beşiktaş'ın başında başarısız bir grafik çizen Abdullah Avcı, yapılan seçimlerin ardından yeni başkan Ahmet Nur Çebi tarafından takımda düşünülmemişti.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Siyah Beyazlı taraftarların da tepkisini çeken tecrübeli hoca, yeni yönetimle yaptığı toplantı sonrasında Beşiktaş kariyerini sonlandırmış, koltuğu kulübün efsanesi Sergen Yalçın'a devretmişti.

Bir süredir takım çalıştırmayan ve yayıncı kuruluşta yorumcu olarak ekranlarda yer alan Abdullah Avcı, son dönemde Süper Lig kulüplerinde temas halindeydi.

Geçtiğimiz haftalarda Trabzonsporlu yöneticilerle Bodrum'da buluşan Abdullah Avcı'nın talepleri bordo mavili yöneticiler tarafından kabul görmeyince taraflar anlaşmadan masadan kalkmıştı.

TRABZON'DA HEDEF YENİDEN AVCI


Gelen son dakika bilgisine göre Bodrum'da gerçekleştirilen görüşmenin ardından anlaşmanın sağlanamadığı Abdullah Avcı ve Trabzonspor flörtünde ikinci perde başladı.

Alınan bilgiye göre ligde alınan kötü sonuçların ardından Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetimi Abdullah Avcı ile yeni bir görüştürme gerçekleştirdi.

Bodrum'da kaldığı yerden görüşmelere devam eden Trabzonsporlu yöneticiler ve Abdullah Avcı, sözleşmenin detayları için pazarlıklara başladı.

BAŞKAN DEVREDE

Trabzonspor’un bir numarası Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve bazı yöneticiler, Abdullah Avcı’yla yapılan kritik görüşmede bizzat yer aldı.

AĞAOĞLU RESMEN AÇIKLADI

Abdullah Avcı iddilarıyla ilgili TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Tamer Tuna ile hiç görüşmedik.' dedi.

'AVCI'YLA İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU'

Ağaoğlu, Avcı görüşlerinin olumlu geçtiğini açıklarken şu sözleri söyledi; "Abdullah Avcı ile yapılan ilk görüşmeler olumlu sonuçlandı." dedi.

3 YILLIK İMZA

Boştaki teknik adamın, kısa süre içerisinde Bordo-Mavililere 3 yıllık sözleşmeye imza atarak transferinin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Newton'un ayrılmasının ardından yeniden Avcı'nın kapısını çalan Bordo Mavililer, diğer yandan da Mustafa Reşit Akçay, Şota Arveladze ve Samet Aybaba gibi isimleri Avcı ile anlaşma sağlanamaması halinde listede tutuyor.

ANTALYA AÇIKLADI: ANLAŞAMADIK

FT Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktörlük konusunda Abdullah Avcı ile anlaşamadıklarını bildirdi.Tamer Tuna ile yollarını ayıran FT Antalyaspor, yeni teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip bir süredir deneyimli teknik adam Abdullah Avcı ile görüşmelerine devam ediyordu. Tarafların uzun süren görüşmelerin ardından bir anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, “Abdullah Avcı ile anlaşma sağlanamadı. Genel şartlarda bir anlaşmaya varamadık. Bunun ardından diğer hoca adaylarımızla görüşmeye başladık. Kısa süre içinde yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız” dedi.