'İyi Bir Kamp Dönemi Geçiriyoruz'

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı: 'Ali hoca ve ekibi uyumlu bir çalışma içindeler. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz'

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, teknik direktör Ali Tandoğan ve takımın uyumlu bir çalışma içinde olduğunu belirterek, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Afyonkarahisar'da devam eden 2. etap kamp dönemini gazetecilere değerlendiren Dağlı, takımın yoğun bir kamp dönemi geçirdiğini söyledi.

Yeni teknik direktörleri Ali Tandoğan'ın özellikle genç oyuncular ile yakından ilgilendiğini anlatan Dağlı, şöyle konuştu:

"Ali hoca yaş itibariyle genç bir hocamız. Uyumu çok iyi. Genç futbolculara tam bir ağabeylik yapıyor. Kendi öğrendiği ve ona öğretilen futbolun daha da üstüne katarak futbol öğretmeye çalışıyor, çocukların eksikleriyle birebir ilgileniyor. Oyuncuların eksiklerini tek tek belirleyerek karnesiyle beraber tüm ekibiyle not çıkartarak hangi futbolcunun ne eksiği varsa ona göre çalıştırıyor. Ali hoca ve ekibi uyumlu bir çalışma içindeler. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Sağ olsun Balıkesirspor'un bu zor zamanlarında yanında olarak gençlerden ve U21'den aldığı oyuncular ile bu sene ligde kalmamızı sağlayacak bir takım yarattığını söylemek isterim."

Dağlı, 14 Eylül'de gerçekleştirecekleri Hadise konseri için biletlere şimdiden yoğun ilgi olduğunu belirterek, "Hadise konseri için bilet satışlarımız başladı. Bütün taraftarlarımızı bilet almaya davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA