Tamsaha'nın 174. Sayısı Yayında

Türkiye Futbol Federasyonu’na ait olan TamSaha dergisinin 174. sayısı yayınlandı.

TamSaha dergisinin mayıs sayısı yayında. Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları ele alan derginin 174. sayısı da dopdolu. 57. Ziraat Türkiye Kupası finali 16 Mayıs’ta Sivas’ta Galatasaray’la Akhisarspor arasında oynanacak. Kupanın 56 yıllık tarihçesi Galatasaray ve Akhisarspor’un final yolu Finalistlerin golcüleri ve gollerin dakikalara dağılımı, kupa geçmişleri Finalin oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadyumu.

Can Bartu: Elveda Sinyor

Fenerbahçe ve Türk futbolunun ’Sinyor’unu 11 Nisan’da vefa etti. Önce basketbol sonra da futbol milli takımlarında forma giyip inanılmaz bir başarıya imza atan, İtalya’da üç farklı takımda 7 yıl top koşturan, hem oyun hem de hayat tarzıyla fenomen olan Can Bartu, TamSaha’nın 2008 yılı Eylül sayısında yayımlanan röportajıyla yad edildi.

Ayrıca, "UEFA Şampiyonlar Ligi: Devler yine nefes kesti", "UEFA Avrupa Ligi: Yarı finalde iki İngiliz", "Kupa Galipleri Kupası: Bir zamanların 2 numarası", "UEFA Kupası/Avrupa Ligi: Unutulmaz 10 final", "Ajax: Altyapının sırları", "Dennis Bergkamp: Tek kusuru uçamamasıydı!", "Genç İngilizlerin gurbet sevdası", "Beş Büyük Lig: İki tamam, üç devam", "Soyadaşları: Rodriguezler" dosyaları ile TamSaha’nın 174. sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla, farklı bir içerik yer alıyor.

Kaynak: İHA