Maçın Ardından

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı:'İkinci golü yedikten sonra takım coşkulu oynamaya başladı' Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz:'Son dakikalarda yorulduk'.

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer avcı, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettikleri Birevim Elazığspor'la 2-2 berabere kaldıkları maçta, ikinci golü yedikten sonra coşkulu oynamaya başladıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, tansiyonu yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, "Maça kötü başladık. Erken yediğimiz gol oyun planımızı bozdu. Pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. İkinci yarı maçın hakimiyken gol yedik. İkinci golü yedikten sonra takım coşkulu oynamaya başladı. Önemli olan futbol oynamaktır." diye konuştu.

Tuncer Duhan Aksu'nun sakatlığına değinen Avcı, "Çok şey beklediğimiz Tuncer Duhan Aksu, Camara'nın kasti şekilde müdahalesi sonrası sakatlandı ve şu anda hastanede." ifadelerini kullandı.

- Yılmaz: "Son dakikalarda yorulduk"

Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, İstanbulspor karşısında son dakikalarda yorulduklarını ve skoru koruyamadıklarını dile getirdi.

Müsabakayı değerlendiren Yılmaz, "Karşılaşmada 70. dakikaya kadar istediklerimizi sahaya yansıttık. Bunun sonucunda 2-0 öne geçtik. İyi oynadık. Son dakikalarda yorulduk. Son haftalarda öne geçip kaybettiğimiz maçlar vardı. Çok fazla geriye yaslandık. Hakem 6 dakika uzatma verdi ancak golü 90+8'de yedik. Sonra taç ve korner oldu. Maçı bitirebilirdi ama yapacak bir şey yok." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA