Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası gerginlik

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Volkan Demirel'in açıklamlarına Ahmet Ağaoğlu'ndan cevap geldi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası gerginlik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından Volkan Demirel çok sert açıklamalarda bulundu. Trabzonspor yedek kulübesinden bir ismin ağır ağır sözler söylediğini dile getiren Volkan, kendisinden özür dilenmesini istedi.

ÖZÜR DİLEMEZSE OTOBÜSTEN ALIRIM

Volkan'ın açıklamaları şu şekilde:

'Oynamıyorum, oynamadığım için röportaja gelmemi gereksiz gören olabilir. Ben de böyle görüyorum ama oynayan arkadaşlarımız maçla ilgili konuşabilirler. Biz kendi halimize düşmüş bir takımız şu an, kimse bize dil uzatamaz.

Trabzonspor'un analizcisi midir tercümanı mıdır neysek tam içeri girerken arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Kendisinden tüm camiamızdan özür dilemesini rica edeceğim. Özür dilemezse ben gider otobüsten alır özür diletirim .O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek.'

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası gerginlik

AĞAOĞLU'NDAN VOLKAN'A SERT CEVAP

Volkan Demirel'in 'Trabzonspor'da bir analizci ya da tecrüman arkamdan bir şeyler dedi. Özür dilesin yoksa otobüsten alır özür diletirim' sözlerine cevap veren Ahmet Ağaoğlu, 'Trabzonspor otobüsübnden adam almak kimsenin haddi değil, analar doğurmadı daha onu. Kimse kimseyi tehdit edemez, karşılığını en ağır şekilde görür. Ne olduğunu bilmiyorum, bir şey varsa kolluk kuvvetleri var. Biri Trabzonspor otobüsünden adam almaya kalkarsa çok ağır şeylerle karşılaşabilir. O insan dönüp kendine bakacak. İki maç oynanıyor, olaysız geçiyor, herhalde buna içerledi. Böyle bir insanı kendi takımımda bile istemem. Benim takımımda böyle biri olsa biletini keserim. Bunlar hoş şeyler değil. Camialar arası sıkıntı yaratan ifadeler ve davranışlar. Yıllarca bu davranışlardan beslenen insanlar oldu. Sanırım devirleri kapandı, bu anlaşıldı ve canları yanıyor.' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası gerginlik