A Milli Takım'ın Moldova maçı 11'i belli oldu!

2020 Avrupa Şampiyonası Eleme Gruplarında Türkiye, ikinci galibiyetini alabilmek için Eskişehir'de Moldova'yı ağırlayacak.

Milli heyecan Moldova maçı ile devam ediyor. 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme Gruplarında Türkiye, ikinci galibiyetini alabilmek için Eskişehir'de Moldova'yı ağırlayacak. Rakibini 5 kez konuk eden ve bu 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan A Milli Takımımız, bu serisine devam etmek için sahada olacak. Öte yandan A Milli Takım'ın tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Peki, Türkiye Moldova milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Moldova maçı ile EURO 2020'deki ikinci maçına çıkacak olan A Milli Takım, grubundaki istikrarı sürdürebilmek için mücadele verecek. İlk maçı Arnavutluk deplasmanında galibiyetle tamamlayan Türkiye, bu kez Moldova karşısında tüm hünerlerini sergileyecek. Peki, Türkiye Moldova milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi bazı bilgiler

Milli Takım'ın 11'i: Mert, Zeki, Kaan, Merih, Hasan Ali, Mahmut, Dorukhan, Hakan Çalhanoğlu, Deniz, Cenk, Burak.

TÜRKİYE MOLDOVA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci hafta maçında Türkiye, Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Moldova'yı konuk edecek. 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak olan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonundan Serhiy Boiko yönetecek.

EMRE BELÖZOĞLU ŞOKU

Yayıncı kuruluş TRT Spor'un geçtiği bilgiye göre; A Milli Takım'ın tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.