Gomis'ten Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın ayrıldıktan sonra yerini dolduramadığı Bafetimbi Gomis, verdiği geniş röportajda sarı-kırmızılı ekip ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gomis'ten Galatasaray açıklaması
Yaz aylarında Galatasaray ile yollarını ayıran ve Al Hilal'e transfer olduktan sonra sarı-kırmızılı yönetimin "para" nedeniyle ayrıldığını açıkladığı Bafetimbi Gomis, verdiği röportajda ileride Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi.

"UMARIM GALATASARAY'A GERİ DÖNERİM"

İleride Galatasaray'a geri dönmek istediğini belirten Fransız yıldız, "Galatasaray harikaydı, başka bir şeyle kıyaslanamazdı. Galatasaray'da çok fazla sevildiğimi hissettim, beklediğimden de çok fazla sevgi gördüm. Başka hiçbir yerde bu kadar kişi aynı anda beni sevmemişti. Daha önce problemler yaşamıştım ama burada onların ihtiyacı olan hücumcu bendim. Benim gibi bir golcüyle ve arkasındaki bu taraftarlar, yenilmez hissediyorduk. Taraftarlar benim için şarkılar söylüyordu, panter dövmeleri yaptırıyorlardı. Türkiye'ye 2017'de gelirken endişeliydim, İstanbul konusunda çok rahat değildim. Ancak Al Hilal ile sözleşmem sona erdiğinde umarım kısa bir süre için de olsa Galatasaray'a dönerim ve bu hikayeyi iyi bir şekilde noktalarım" dedi.