Mustafa Reşit Akçay Açıklaması 'Gol Atmak Dışında Her Şeyi Yaptık'

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Gençlerbirliği karşısında aldıkları 1-0’lık mağlubiyeti değerlendirerek, “Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da maç boyunca da üstünlük bizdeydi ama üstün olmak puan vermiyor, gol atınca puan veriliyor. Bu akşam öyle bir akşamdı. Farklı bir iştir gol atmak, bu akşam beceremedik, bunun dışında her şeyi yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de dördüncü hafta müsabakaları kapsamında Osmanlıspor ile Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldi. İki Ankara temsilcisinin mücadelesi Gençlerbirliği’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, iyi oynamalarına rağmen gol atamadıkları için maçtan puan alamadıklarını ifade etti.

Maç boyunca sahanın hakimi bir görüntü verdiklerinin altını çizen Akçay, şu açıklamada bulundu:

“Başladığımızdan itibaren iyi oynadığımızı düşünüyoruz, kazanabilirdik, kazanmak istediğimiz bir maçtı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da maç boyunca da üstünlük bizdeydi ama üstün olmak puan vermiyor, gol atınca puan veriliyor. Bu akşam öyle bir akşamdı. Farklı bir iştir gol atmak, bu akşam beceremedik, bunun dışında her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Bakacağız, çalışacağız, 8 haftalık süreyi kendimize gelişme zamanı olarak tanıdık. Yeni oyuncular, yeni anlayış, yeni takımla bu süreyi sonuna kadar kullanacağız. Alabileceğimiz kadar puan almak için yaptığımız bir oyun burası. Kaybetmek kötü, kaybedeni kimse dinlemez, kazanınca dinleniyorsunuz. Biz de bu akşam kaybettik, kaybeden olarak evimize gideceğiz.”

Kaynak: İHA