Kırşehir Spor Salonu'nda Atıl Alanlar Değerlendirildi

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, Kırşehir Spor Salonu'ndaki atıl alanları değerlendirerek yeni spor alanları oluşturduklarını söyledi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde talep edilen her yerde gençlerin ve çocukların spor yapabilmeleri için kurslar açtıklarını ifade etti.

Kent genelinde 34 branşta kursların devam ettiğini belirten Aslan, mevcut spor salonlarının atıl alanlarını değerlendirmek için de çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Kındam Mahallesi'nde hizmet verilen Kırşehir Spor Salonu'nu voleybol, basketbol ve hentbolun dışındaki branşlara da hizmet vermesi için proje geliştirdiklerini vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:

"Kırşehir Spor Salonu'nun üst katlarında boş atıl durumda yerlerimiz vardı. Buraları bölmelerle ayırdık. Havalı tüfek atış poligonu, kondisyon salonu, bocce oyun alanı, satranç oyun alanı, masa tenisi salonu, judo salonu yaptık. Boks için ring alanı yaptık. Kırşehir Spor Salonu'nun alt ve üst bölümlerindeki atıl alanları kartonpiyerlerle bölerek yeni spor alanları oluşturduk. 7 ekstra alt salon çıkarttık. Basketbol, voleybol, hentbol zaten büyük salonda oynanıyor."

Aslan, her antrenörün branşına özgü bir spor alanı oluştuğuna işaret ederek, kendilerine ayrılan alanlarda faaliyetlerini yürüttüklerini bildirdi.

Kaynak: AA