'6-0 Biraz Fazla Oldu'

B36 Torshavn Teknik Direktörü Jakup A Borg, 6-0 biten Beşiktaş maçının ardından konuştu. İlk yarım saatte gol yememelerinin çok önemli olduğunu söyleyen Borg, “4-0 olsaydı daha iyi olurdu ama 6-0 biraz fazla oldu” dedi.

Beşiktaş karşısında 6-0 mağlup olan B36 Torshavn’da Teknik Direktör Jakup A Borg, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Kendileri için çok önemli bir tecrübe olduğunu söyleyen Borg, “Bizim için çok iyi bir tecrübe oldu. 4-0’a kadar söylenecek bir şey yoktu ama son 2 gol biraz fazla geldi. İlk yarım saat gol yememiş olmamız bizim için çok iyiydi. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bizim için çok önemli bir maç oldu. Beşiktaş’ın geçmişteki başarılarını biliyorduk. Ben direkt olarak şu oyuncu göze çarpıyor diyemem. Her biri birbirinden değerli. Babel, Lens, Larin, Oğuzhan gibi çok önemli oyunculara sahipler. Ama tek tek şu oyuncu önemliydi diyemeyeceğim. Bizim amatör ruhumuzun çok üzerinde bir takım Beşiktaş” dedi.



“BUGÜNE KADAR OYNADIĞIMIZ EN BÜYÜK RAKİP BEŞİKTAŞ’TI”

Beşiktaş’ın bugüne kadar gördüğü en önemli atmosfer olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Ben direkt olarak geçmişteki Fenerbahçe-Beşiktaş maçını hatırlatmak istiyorum. Orada bol kırmızı kart ve çok değişik atmosfer olmuştu. Birçok Premier Lig maçını izledim ama böyle bir atmosfer hiç görmemiştim. Bizim için çok önemli bir durum oldu. Eğer bir kırılma noktasından konuşmamız gerekiyorsa, ilk 30 dakikada gol yemememiz çok motive ediciydi. Utanç verici bir sonuç demek istemiyorum, Beşiktaş’la bizi karşılaştırmamak gerekiyor, 4-0 olsaydı bizim için daha iyi olurdu, 6-0 çok iyi olmadı. Bugüne kadar oynadığımız en büyük takım Beşiktaş’tı. Bizim için çok büyük bir tecrübe oldu” diye konuştu.

(Bozhan Memiş - Bora Akyol/İHA)

Kaynak: İHA