ATDSK'de 14 Yaş Altı Tenis Turnuvası-4

Tek erkeklerde Reha Kerem Şen, çift erkeklerde Efe Öztürk ve Reha Kerem Şen kupanın sahibi oldu Tek kadınlarda Ezgi Tezel, çift kadınlarda Ece Değirmen ve Ezgi Tezel kupaya uzandı.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünde (ATDSK) düzenlenen 14 Yaş Altı Tenis Turnuvası-4 sona erdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ATDSK kortlarında 10 gün süren turnuvaya Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Elazığ, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, İçel ve Ordu'dan 33'ü kadın 80 sporcu katıldı.

Ali Serdar Türköz'ün başhakem, Ekrem Ocak, Rana Uçar, Tülay Tapçı ve Yusuf Çopur'un da gözlem ve kule hakemliklerini yaptığı turnuvada, tek erkeklerde Reha Kerem Şen, Kemal Sinan Yılmaz'ı 6-0 ve 6-1'lik setlerle geçerek şampiyon oldu. Çift erkeklerde ise Reha Kerem Şen ve Efe Öztürk, Efekan Sezgin-Ata Türkeli çiftini 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenerek kupayı kazandı.

Tek kadınlardaysa Ezgi Tezel, ilk setini 6-4 kaybettiği maçta Binnur Kaya'yı 7-5 ve 6-3 alarak şampiyonluk sevinci yaşadı. Çift kadınlarda da Ezgi Tezel-Ece Değirmen ikilisi, Binnur Kaya- Ayşe Ilgın Bahadır çiftini her iki sette de 6-3'le geçerek kupaya uzandı.

Şampiyon ve finalist tenisçilere kupaları, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin tarafından verildi.

Kaynak: AA