Kadirli Esnafı Oda İşlemleri İçin Osmaniye'ye Gitmeyecek

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, haftanın 4 günü Kadirli'de görevlendireceği sicil memurları ile ilçe esnafına yerinde hizmet sunacak.

Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ozan Atılgan, oda binasında yaptığı açıklamada, Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri odalarında sicil memuru görevlendirileceğini belirtti.

Bu sayede ilçe esnafının oda sicil, sicil gazetesi ve vize işlemleri ile işe başlama ile terk gibi işlemlerini Osmaniye'ye gitmeden Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda yaptırabilecekleni kaydeden Atılgan, şunları söyledi:

"Esnaflarımızın hem maddi hem de zaman kaybını önlemek amacıyla önemli bir hizmeti Kadirli'ye kazandırdık. Haftanın 4 günü sicil memuru ilçede görev yapacak. Allah izin verirse Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın'ın desteği ile en kısa zamanda Sumbaslı esnaflarımız da iş yerleri ile ilgili sicil ve diğer işlemleri Kadirli'de yapacaklar."

Kaynak: AA