Boluspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un yeni transferi orta saha oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, "Son iki sezondur play-off’a kalarak şanssız bir şekilde Süper Lig’in kapısından dönülüyor. Allah’ın izni ile bu sene takım arkadaşlarımız ile hedefe ulaşmak istiyoruz." dedi.

Boluspor'un resmi internet sitesinde yer alan haberde Odabaşı, "Tekrar Boluspor’da olduğum için çok mutluyum. İlk geldiğim sezon Boluspor çok zor durumdaydı. Takım düşme potasındayken devre arasında transfer olmuştum. Daha sonra takım arkadaşlarımla elimizden ne geliyorsa yapıp ligde kalmıştık. Benimde katkılarım olmuştu. Sonraki sezonda takım kaptanlığına kadar yükseldim." ifadelerine yer verdi.

O sezon çok iyi yerlere gelemediklerini ancak ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini aktaran Odabaşı, şunları kaydetti:

"Bende o sezon iyi bir performans gösterip Gaziantepspor’a transfer olmuştum. Boluspor’da son iki sezon Başkanımız Necip Çarıkcı’nın yaptığı doğru transferler, tesisleşme ve ödeme planı ile oldukça başarılı geçiyor. Son iki sezondur play-off’a kalarak şanssız bir şekilde Süper Lig’in kapısından dönülüyor. Allah’ın izni ile bu sene takım arkadaşlarımız ile hedefe ulaşmak istiyoruz. Bende Boluspor’a yeni gelen ve gelecek arkadaşlara, Boluspor’un ne kadar düzgün bir kulüp olduğunu, camianın çok büyük olduğunu, şehrin küçük olmasına rağmen taraftarın çok büyük katkı sağladığını ve takımı sevdiğini belirttim. İnşallah bu sene, iki sezondur yarım kalanı tamamlamaya geldik. Hepimiz elimizden gelen mücadeleyi sahada vereceğiz."

Kaynak: AA