Sarıyer'de Hedef Şampiyonluk

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun:'Sarıyer için başarı şampiyonluktur. Bizim bu seneki hedefimiz bir üst lige yükselmektir' 'TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören Beyefendi'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendik'

TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'in kulüp başkanı Saffet Akkoyun, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Açıklamalarda bulunan Akkoyun, Spor Toto 1. Lig'e yükselmeyi hedef olarak koyduklarını belirterek, "Sarıyer için başarı şampiyonluktur. Bizim bu seneki hedefimiz bir üst lige yükselmektir. Camianın kenetlenme vaktidir. Başarı birlikte olmaktan geçer. Biz olmayı başarırsak Sarıyer'in önünde kimse duramaz. İşe ilk olarak güzel bir kadro planlamasıyla başlayacağız ama önce taraftarımızdan ve camiamızdan bir ricam var: Bize destek için söz versinler. Onlar arkamızda olursa biz her şeyi başarırız. Yolun sonu şampiyonluk olsun. Sarıyer eski büyük günlerine dönecek." ifadelerini kullandı.

Başkan Akkoyun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören'in hayatını kaybetmesinden dolayı üzüntü duyduklarını aktararak, "TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören Beyefendi'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Kendisi vatanına hizmet aşkıyla var olan değerli bir iş adamıydı. Sarıyer camiası olarak başta Sayın Federasyon Başkanımız Yıldırım Bey olmak üzere, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA