Dörtyol'da Spor Kulüpleri Tek Çatı Altında Toplanacak

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin bir araya gelmesiyle kulüp oluşturacaklarını söyledi.

Başkan Toksoy, Dörtyol Esnaf Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Uğur Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Hedeflerinin küçük-büyük amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplamak olduğunu belirten Toksoy, güç birliği sağlamak hedefinde olduklarını paylaştı.

Toksoy, şöyle devam etti:

"150 bin nüfuslu ilçemizde bir 3. Lig takımı yok, bizim mülki sınırlarımızdan ayrılan ve ilçe statüsü alan yerleşim yerlerimizde 3. Lig takımı mevcuttur ancak Dörtyol'umuz bu başarıdan mahrum kalmıştır. Artık bıçak kemiğe dayandı, ne yapıyorsak ilçemiz için yapıyoruz. Dörtyol Belediye Spor Kulübü de dahil eğer bir çatı altında birleşmeye sıcak bakmadıkları takdirde hiç bir desteği vermeyeceğiz, çalışmaları başlattık diğer kulüplerin ve sivil toplum kuruluşların da görüşlerini bekliyoruz."

Birçok spor branşında başarılı çalışmalar yapan Dörtyol Belediye Spor Kulübü'nün birleşmeye hazır olduğunu belirten Toksoy, herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA