Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Sporcularla İftarda Buluştu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, özel sporcular onuruna verilen iftar programında yaptığı konuşmada, “ Dünya, Özel Sporcular Atletizm Federasyonu sporcularından korkar oldu” dedi.

Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası’na katılan sporcular, turnuvanın açılışı için tertiplenen iftar programında bir araya geldi. Ankara’da bir otelde düzenlenen programa, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Federasyon çalışanları, sporcular ve davetliler katıldı.

Aydın, programda yaptığı konuşmada, Türkiye’de 20 yıldır hizmet ettiğini ve yaklaşık 6 yıldır da Federasyon Başkanlığını yaptığını dile getirdi.

Antalya’da bölge şampiyonluklarında dereceye giren sporcuları tebrik eden Aydın, “2012 yılında bayrağını aldığımız bu Federasyonda sadece 90 kulüp vardı. Güçlü bir kesim vardı bu güçlü kesim Federasyonun bütün imkanlarını ele geçirmişti. Şu oturduğumuz masalarda haklılar değil, güçlü kesim oturuyordu. İşte biz Federasyona geldiğimizde güçlüler değil haklılar oturmalıydı” diye konuştu.

Bugün, Fransa’dan dönen Atletizm Milli Takımı’nın bütün kategorileri egale ettiğini söyleyen Aydın, “Dünya Özel Sporcular Atletizm Federasyonu sporcularından korkar oldu. Esra Bayrak uzun atlamada dünya 4’üncü oldu. Muhsine Gezer bin 500 metrede dünya şampiyonu oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA