Ergani Gençlerbirliği'ne Destek

Aksaray’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası yarı final grubu maçlarına katılacak olan Ergani Gençlerbirliği’ne destek geldi.

Ergani Eski Kaymakamı olan Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün devreye girmesiyle Ergani Gençlerbirliği U15 genç takımının Aksaray’da katılacağı Türkiye şampiyonasının masraflarını Aksaray Valiliği karşılayacak. Daha önce Ergani’de kaymakamlık yapan ve şu anda Iğdır Valisi olan Enver Ünlü, Kulüp Başkanı Ekrem Senvar’ın maddi olarak zor durumda olduklarını dile getirmesi üzerine Aksaray Valisi Aykut Pekmez’le görüşerek Ergani ekibinin masraflarını Aksaray Valiliği tarafından karşılanmasını sağladı. Ergani Gençlerbirliği kulüp başkanı Ekrem Senvar, yapılan jetsen dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Senvar, “Ergani Gençlerbirliği 15 Yaş Altı Futbol Takımı olarak Muş’ta yapılan bölge elemelerinde birinci olarak, Türkiye yarı finallerinde katılmaya hak kazanarak başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. Aksaray ilinde yapılacak olan yarı finallerine gitmek için ilçemizin Eski Kaymakamlarından şimdiki Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün devreye girmesiyle Aksaray Valisi Aykut Pekmez, bizleri misafir edecek. Bu jestlerinden dolayı iki değerli Valimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA