Vali Doğanay, Artvin Hopaspor Heyetini Kabul Etti

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. kademe play-off müsabakasında Ağrı 1970 Spor'u 2-0 yenerek TFF 3. Lig'e yükselen Artvin Hopaspor'u kabul etti.

Kulüp Başkanı Mubin Çakmak, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İbrahim Baş ve futbolcuların yanı sıra Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı İsmet Başar'ı Valilik Çoruh Toplantı Salonu'nda kabul eden Vali Doğanay, şampiyonluk kupasını Artvin'e kazandıran futbolcusundan, vefalı taraftarına, başkanından, yönetim kuruluna, teknik direktöründen, malzemecisine kadar herkese teşekkür etti.

Artvin Hopaspor'un şampiyonluk başarısının kentteki mevcut birlik ve beraberliğini daha da pekiştirerek büyük katkı sağladığını ifade eden Vali Doğanay, "Başarı öyküsü ile ülkemiz genelinde ilgi uyandıran Artvin Hopaspor'un 3. Lig'de de başarılı olacağına inancım tamdır. Benzeri görülmemiş futbol sevgisinin yaşandığı Hopa ilçemize ve ilimize bu mutluluğu yaşatan takımımıza herkesin sahip çıkacağına ve desteğini esirgemeyeceğine inanıyorum." dedi.

Hopa Belediye Başkanı Cihan ise Artvin Hopaspor'a verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Vali Doğanay'a teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Çakmak de Artvin'de 11 yıllık özlemi sona erdirmenin mutluluğunu tüm Artvin halkı olarak hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Sezon başından şampiyonluk maçına kadarki süreçde her zaman yanlarında yer alarak büyük destek sağlayan Vali Doğanay'a teşekkür eden Çakmak, "Biz sözümüzü yerine getirmenin gururuyla şu an sizlerin huzuruna gelmiş bulunmaktayız. 3. Lig'de de desteklerinizin bizimle beraber olacağını umuyor ve bekliyoruz." diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Doğanay, Çakmak ve futbolcularla şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA