'Böyle Veda Etmek Güzeldi'

Bursaspor takım kaptanı Pablo Martin Batalla: 'Gelecekte Bursaspor'da çalışmak isterim, çok sevdiğim bir kulüp'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan takım kaptanı Pablo Martin Batalla, "Neredeyse kariyerimin yarısını geçirdiğim kulübe böyle veda etmek güzeldi." dedi.

Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmada son kez Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'na çıkan Arjantinli oyuncu, karşılaşmasın ardından düzenlediği basın toplantısında, kendisi için duygu yüklü bir gün olduğunu belirterek, "Bursaspor'daki kariyerimi Çin'den önce ve sonra diye iki bölüme ayırıyorum. Birinci kısımda beklentilerin oldukça yüksek olduğu bir kulüpte oynadım. Avrupa kupalarına katıldık. Çin'den sonra beklentilerin daha düşük olduğu birçok sıkıntının bulunduğu bir dönem yaşadık. Neredeyse kariyerimin yarısını geçirdiğim kulübe böyle veda etmek güzeldi." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Bundan sonraki kariyer hedefin nedir?" sorusu üzerine Batalla, "Şu anda hala kendimi oyuncu olarak görüyorum. 1 yıl daha oynamayı düşünüyorum, daha sonra neler yapabilirim ona bakacağım. Çünkü futbola aşığım, başka bir şey yaparken kendimi hayal edemiyorum. Gelecekte Bursaspor'da çalışmak isterim, çok sevdiğim bir kulüp." ifadelerini kullandı.

Batalla, "Bugün yaşadıklarının ardından bir yıl daha Bursaspor'da kalmayı düşündün mü?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Bu yılın son senem olduğunu düşünüyordum açıkçası. Çünkü geçen sezondan itibaren oynamak zorlaşmıştı, toparlanmam çok uzun sürüyordu. Bu sezon 30 maç oynadım. Bu kadar maç oynayacağımı düşünmüyordum. Son senem olduğunu düşünüyordum. Artık başka yollardan kulübe olan desteğimi sürdüreceğim."

Toplantının sonunda Batalla, gazetecilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA