Cüneyt Çakır'dan Bayern'i çıldırtan karar

Real Madrid - Bayern Münih maçının ikinci yarısında Bayern Münih futbolcuları hem Cüneyt Çakır, hem de çizgi hakemi Hüseyin Göçek'e penaltı isyanında bulundu. Cüneyt Çakır'ın kararları ise geceye damga vururken, Almanlar tarafından büyük tepki gördü.

Cüneyt Çakır'dan Bayern'i çıldırtan karar
Real Madrid - Bayern Münih maçına hakem Cüneyt Çakır ve yardımcılarının kararları geceye damga vurdu. Bayern Münih futbolcuları, Real Madrid deplasmanında tam 3 kez penaltı itirazında bulundu.

55. dakikada Real Madrid ceza sahasında Ramos ile Lewandowski arasında yaşanan ikili mücadelede ilk anda topa vuramayıp ıska geçen Ramos, kontrolsüz bir şekilde Lewandowski'nin üstüne geldi ve Polonyalı futbolcu bu müdahale sonrasında yerde kaldı. Lewandowski ve diğer Bayern Münih futbolcuları pozisyona çok yakın olan Hüseyin Göçek'e itirazlarda bulundu. Cüneyt Çakır ise yardımcısının kararına baktıktan sonra korner kararını verdi.

Cüneyt Çakır'dan Bayern'i çıldırtan karar

Real Madrid - Bayern Münih maçının ilk yarısının sonlarına doğru sağ kanattan gelişen Bayern Münih atağında, ceza sahasına gönderilen topla Marcelo eliyle oynayınca Bayern Münih futbolcuları Cüneyt Çakır'a penaltı itirazlarında bulundu. Ancak Cüneyt Çakır ise bu pozisyonun penaltı olmadığını futbolculara söyleyerek, korneri işaret etti.