Abdulkerim Durmaz eleştirdi, Sevilay Yılman anında bağlandı

Beyaz Tv’de ekrana gelen Derin Futbol programına Fenerbahçeli Abdulkerim Durmaz ve gazeteci-yazar Sevilay Yılman’ın tartışması damgasını vurdu.

Abdulkerim Durmaz eleştirdi, Sevilay Yılman anında bağlandı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Habertürk TV'de yayın hayatına başlayan 'Sevilay Soruyor' programının konuğu olurken önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın Sevilay Yılman'la yaptığı röportajdan bazı bölümler Derin Futbol programında ekrana getirilirken Fenerbahçeli yorumcu Abdulkerim Durmaz, Aziz Yıldırım'ı sert sözlerle eleştirdi.

AZİZ YILDIRIM STOCKHOLM SENDROMU YAŞIYOR

Durmaz, Yıldırım'ın 3 Temmuz sürecinde kendisini eleştirenlerle dost olduğuna dikkat çekerken , Sevilay Yılman'ın Aziz Yıldırım'la ilgili attığı bir tweeti gündeme getirerek “Fenerbahçe'ye 3 Temmuz süreci boyunca saldıran, hakaret eden, saldıran, şikeci diyen heriflerle aynı masada oturan “Fenerbahçeli” Abdulkerim Durmaz'ın psikolojik sorunları olsa gerek. Stockholm sendromunu yaşıyor galiba.” Dedi.

SEVİLAY YILMAN CANLI YAYINA BAĞLANDI

Abdulkerim Durmaz'ın eleştirileri üzerine Beyaz Tv canlı yayınına bağlanan Sevilay Yılman söz konusu tweeti ironik olarak yazmasına rağmen bazı trollerin bu tweet üzerinden kendisini ve Aziz Yıldırım'ı saldırdıklarını söyledi.

İŞTE ŞİKE İŞTE FB!


Yılman şu ifadeleri kullandı;

Fenerbahçe- Galatasaray derbi maçı vardı. Ve oğlum Beşiktaşlı arkadaşlarıyla birlikte bizim evde izlemişti maçı. Ve karşılaşma çok heyecanlı geçmiş, sonunda da Fenerbahçe kazanmıştı. Bunun üzerine de oğlum, birlikte maçı izlediği o Beşiktaşlı arkadaşlarına dönüp haykırarak nispet olsun diye hıçkırıklarla “İşte şike, işte FB!” diyerek bas bas bağırmıştı. Çok üzülmüştüm o ağlamalarına, Fenerbahçe için çırpınmalarına... Etkilenmiştim ve bunun üzerine son derece ironik bu sloganı Twiter'a yazıp ona destek vermiştim. “Kahretsin” derken heyecanlı maçın bittiğine olan üzüntümü, “İşte şike, işte FB” derken de Fenerbahçe'nin oynadığı futbolla şike iddialarının tümünü boşa çıkardığını anlatmaya çalışmıştım.

ELEŞTİRMEM RÖPORTAJ YAPMAMA ENGEL DEĞİL

Benim Aziz Başkan'la röportaj yapmama engel değil. Gazeteci geçmişte eleştirdiği biriyle haber değeri taşıyacak bir iş yapamaz diye bir kural olsa, değil Türkiye'de, dünyada hiç kimse bu işi yapamaz! Gazetecilik diye bir şey kalmazdı!