Kırşehir Belediyespor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. kademe play-off müsabakasında Nevşehirspor Gençlik'i uzatmalar sonunda 1-0 mağlup ederek TFF 3. Lig'e çıkan Kırşehir Belediyespor'a şampiyonluk kupası verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cacabey Meydanı'nda düzenlenen törende, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, şampiyonluk kupasını kulüp yöneticilerine takdim etti. Meydanı dolduran binlerce taraftar, takım lehinde sloganlar attı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, törende yaptığı açıklamada, 3. Lige yükselen Kırşehir Belediyespor’un şampiyon olmasında Kırşehirlilerin emeğinin büyük olduğunu ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

Futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini tebrik eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Türkiye’de ilk yılında şampiyon olup bir üst lige çıkan takım sayısı azdır ama Kırşehirspor bunu başarmış bir takımdır. İnşallah 3. ligde de aynı duruşumuzu bozmadan başarıyı hedefleyen ama kazanmaktan ziyade dürüstçe bir duruşu olan bir takımı 3. lige dede inşallah sahaya sürmek. Bu süreç içinde kimseye yük olmak istemedik. Futbol kulüplerinin en büyük sorunu mali destektir ama biz hiç kimsenin kapısını çalmadık. Eski Valimiz Necati Şentürk'e, İl Genel Meclis başkanıma ve üyelerine teşekkür ediyorum. Geri kalan kısmını da biz üstlendik ve kimsenin kapısını çalmadan bir sezon geçirdik. Bundan sonra isteğimiz az ya da çok bütün şehrin katkı sunduğu bir takım olsun istiyoruz. Herkesin orada katkısı olsun istiyoruz. Bu sene 3. ligde de bu başarıyı sağlayıp 2. lige çıkmayı amaçlıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Kupa töreninin ardından futbolcular ve teknik kadroda yer alanların isimleri tek tek okunarak, emeklerinden dolayı plaket verildi.

Kaynak: AA