PAÜ Muay Thai Takımı, Madalya İle Döndü

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Muay Thai Takımı sporcuları, Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca Antalya'da düzenlenen 10. Üniversiteler Arası Muay Thai Şampiyonası'nda takım halinde bir birincilik, bir ikincilik ve bireysel olarak bir üçüncülük elde etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, PAÜ Muay Thai Takımı, 22-27 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 10. Üniversiteler Arası Muay Thai Şampiyonası'na 11 sporcu ile katıldı.

İskele üzerinde, denize sıfır olarak kurulan ringlerde gerçekleştirilen ve 43 üniversiteden 455 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda PAÜ "Wai Kru B Division Erkek Takımı" birinci ve "Wai Kru A Division Erkek Takımı" ikinci olurken, bireysel kategoride PAÜ sporcusu Mehmet Bahadır Top üçüncü oldu.

PAÜ Muay Thai Takımı Antrenörü ve PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gönülateş, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Pamukkale Üniversitesini şampiyonada en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Önümüzdeki şampiyonalarda daha büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA