Hentbolda Maçın Ardından

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günal: 'Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kaldırmak'.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında konuk ettiği Ardeşen Gençlik'i 33-23 yenerek yarı finale yükselen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Hakan Günal, "Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kaldırmak." dedi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlk maçta beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Günal, "EHF Kupası'ndan Romanya'da dramatik bir şekilde elenince hepimiz mental olarak sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntıdan toparlanabilmemiz için yeterli zamanımız yoktu. Hemen ardından Ardeşen maçına çıktık. İki takım arasındaki güç dengesinin bizden yana olması, takımda rehavete neden oldu. Bu yüzden ilk maçta şok bir yenilgi aldık." şeklinde görüş belirtti.

Kupa müsabakalarını çift devreli maçlara benzettiğini kaydeden Günal, "İlk devrede 5 farkla kaybettik. Sporcularımıza ikinci devreye bugün çıkacağımızı anlattık. Arkadaşlarımız çok güzel mücadele etti. Eksiklerimiz var ama buna rağmen kalan 10 kişi, gayet güzel mücadele ortaya koydu." ifadelerini kullandı.

Kupada hedeflerinin zirve olduğunu dile getiren Günal, "Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kaldırmak. Şu anda tek hedefimiz kaldı, o da Türkiye Kupası. Bu kupayı kaldırırsak 2 yıl içerisinde Türkiye'de almadığımız kupa kalmayacak." diye konuştu.

Kaynak: AA