Aykut Kocaman Çakar'a 'Zirzop' dedi Çakar'dan sert yanıt geldi

Beyaz Tv’nin usta yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kendisi hakkında söylediği ‘zirzop’ sözlerine yanıt verdi. Aykut Kocaman'ın Antalyaspor maçı sonrasındaki basın toplantısında sert açıklamalarına Ahmet Çakar da aynı sertlikte karşılık verdi.

Aykut Kocaman Çakar'a 'Zirzop' dedi Çakar'dan sert yanıt geldi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Antalyaspor maçı sonrasında basın toplantısında Beyaz TV yorumcularına 'Zirzop' demesi üzerine Ahmet Çakar'dan yanıt geldi.

TAM DA BENİ TARFİ ETMİŞ

Zirzopun kelime anlamı uygunsuz, yakışıksız, delic e davranışları olan ve kafasına eseni yapan demek. Evet ben zirzopum. Bak Aykut efendi zirzopun içinde kalemini satan, mikrofonunu satan, kulüp başkanından hanutunu alıp ona göre konuşan, saçı başı ayrı oynayan kimseye verilen bir isim değil zirzop. Tam da bizi tarif etmiş.

KAN ARIYORSUN! VAMPİR MİSİN SEN?

Zirzop kelimesi benim için bir onurdur. Ben senin gibi bir futbol korkağı değilim. Osmanlıyı yenemedin soluğu Çanakkale'de aldın. Korkutun istifa ettin. Aziz Yıldırım seni istifadan vazgeçirdi. Koskoca Alex'i bir gece yedin. Konya'da Hleb'i yedin şimdi de Valbeuna'yı yedin. Allah'a şükür zirzopun kelime anlamı ne kompleksli, ne de korkak. Futbolu bıraksan bırakmasan banane. Ben hiçbir toplantıda taraftar için ‘paralı köpekler' demedim. Birlikte olduğun insanların kirlettiklerine bir bak. Sen abi dediğin Şenol Güneş'i sahtekarlıkla suçlarken futbolu kirletmiyorsun, biz sana seyis dediğimiz için mi futbolu kirletiyoruz? İki gündür kan arıyorsun be kardeşim. Vampir misin sen?

KOCAMAN BİR FİYASKOSUN

Beyaz Tv'nin zirzop Ahmet'i olmaktan çok mutluyum ama sen F.Bahçe'nin kocaman bir fiyaskosusun. Asıl senin için 4 haftadır sıkıntı başlayacak. Takımı şampiyon yapamazsan o zaman sıkıntı olacak. İki defa istifa ettin 4 defa bu takım şampiyon olacak dedin.

ZATEN BIRAKACAKSIN…

Bak yine zirzopluk yapacağım. Zaten bırakacaksın. Sen bundan sonra Milli takım hocası mı olacağını düşünüyorsun? Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsan bir daha Fenerbahçe'de görev alacağını mı düşünüyorsun? Şimdilik zirzopluk bu kadar.