Triatlonda Yeni Sezon Başlıyor

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, Muğla’nın Marmaris ilçesinde 10-11 Mart’ta düzenlenecek yarışlarla sezonu açacaklarını söyledi.

İzmir’de bir otelde düzenlenen basın toplantısına Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, yönetim kurulu üyeleri, milli sporcular ve sponsor firma temsilicileri katıldı.

Sezonu bu hafta Marmaris’te açacaklarını ve güzel bir sezon geçirmeyi temenni ettiklerini belirten Çelik, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te 6-18 Ekim’de gerçekleştirilecek 2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları için federasyonlarına birer erkek ve kadın sporcu kotası verildiğini aktardı. Ayrıca, sporcuların 7-8 Temmuz’da İspanya’da kota yarışlarına katılacağını kaydeden Çelik, "’Haziran ayında Akdeniz Olimpiyatları’na katılacağız. 2020 Tokyo Olimpiyatları için de hazırlıklarımız devam ediyor. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

2017 yılından bu yana Türkiye Triatlon Federasyonu Ana Sponsoru olan Accell Bisiklet’in Genel Müdür Yardımcısı Selim Atas ise, "Ürünlerimizi triatlon sporuna uygun şekilde tasarlıyoruz. Bu yıl Türkiye Triatlon Fedarasyonuna 30 adet yol bisikleti ile genç sporculara destek oluyoruz. Destek olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA