Pepsi Global, 2018 Yılı Kampanyasını Tanıttı

Pepsi’nin yeni reklam filmi dünyada izlenilmeye başlandı. Filmde Lionel Messi, Marcelo, Toni Kroos, Carli Lloyd ve Dele Alli gibi dünyaca ünlü futbolcular oynadı.



Dünyanın en sevilen içecek markalarından Pepsi ’LOVE IT. LIVE IT.FOOTBALL’ adındaki yeni reklam kampanyasını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada; markanın resmi UEFA Şampiyonlar Ligi ortaklığı kapsamında gerçekleştireceği yayın ile birlikte global TV reklamı, dünyanın en iyi oyuncularının beşini sokaklara getirerek fanlarıyla boya toplarıyla heyecan dolu, yüksek enerjili maçlar yapmalarına olanak tanıyacak. 2018 Pepsi yıldızlar takımı Leo Messi, Marcelo, Toni Kroos, Carli Lloyd ve Dele Alli her yönden gelen boya toplarından kaçabilmek için hareketli kalabalık arasında yarışarak becerilerini ve çevikliklerini sergileyecek. Daha fazla kişinin anı yaşaması, oyuna katılması ve oyuncuları desteklemesiyle birlikte enerji ve heyecan doruğa ulaşacak.

Global Pepsi Ticari Markası, Global İçecek Grubu, PepsiCo. Kıdemli Pazarlama Direktörü Natalia Filippociants, konu ile ilgili değerlendirmesinde şu ifadeleri dile getirdi: "Pepsi, futbolun en ikonik kahramanlarını ve umut verici kişilerini dünyaya beklenmedik, eğlenceli yöntemlerle sergileyerek fanlarına sevdikleri oyuncuların şimdiye kadar hiç görülmemiş yanlarını göstermektedir. Futbol deneyiminin ikonik markamıza sıkı sıkıya bağlı olmasının sebebi, oyuncuların ve dünyanın dört bir yanındaki fanlarımızın oyunu sevmesidir. Bu yıl şimdiye kadar hiç görülmemiş bir şekilde oyunu seveceğiz ve yaşayacağız".

Kaynak: İHA