Büyükşehir'in Dev Adamlarından İddialı Açıklamalar

Geçtiğimiz hafta sonunda Gemlik Basketbol maçında rakip potaya toplam 34 sayı bırakan Çağıl Topbaş, İlker Türel ve Recai Öztürk yarın deplasmanda oynanacak olan zorlu maç öncesinde iddialı açıklamalar yaptılar.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Cumartesi günü deplasmanda lider Edirne Belediyesi Edirnespor ile oynayacakları maçı öncesinde son hazırlıklarını bugün yapacak. Bugün, Edirne’de saat 17.00’de maçın oynanacağı Mimar Sinan Spor Salonu’nda son çalışmasını yapacak olan yeşil-beyazlı ekip galibiyete odaklandı. Zorlu maç öncesinde geçtiğimiz hafta Gemlik Basketol Takımı’nın potasına 34 sayı bırakan Çağıl, İlker ve Recai açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta oynanan Gemlik maçında 12 sayı atan Çağıl Topbaş, yarın deplasmanda karşılaşacakları zorlu maç öncesinde, “ Bizim için önemli bir maç olacak. Çünkü liderlik maçına çıkacağız. Maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizi yine mağlup edip liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyoruz. Takıma takviyelerde oldu. Moralimizde gayet iyi. Gayet iyi çalışıyoruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Onların, yani rakibin atmosferi ve ambiyansı çok güzel. Bizde elimizden gelen mücadeleyi gösterip tekrar bu hafta liderliği geri almak istiyoruz” diye konuştu.

Gemlik Basketbol maçında rakip potaya 12 sayı bırakan İlker Türel ise mutlaka kazanmaları gereken bir maç çıkacaklarını söyleyerek, “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Tribünlerin tamamen dolacağı bir maç olacak. Maçın atmosferi çok yüksek olacak. Bolu maçında aldığımız yenilgiden sonra liderliği rakibimize kaptırmıştık. Bizim tek bir hedefimiz var, o da kaptırdığımız liderliği bu maçı kazanarak yeniden geriye almak” dedi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Gemlik Basketbol maçında rakip potaya toplam 10 sayı bırakan Recai Öztürk de “Boluspor deplasmanında aldığımız yenilgi sonrasında düşüş yaşamıştık. Takımı yeni katılan oyuncu arkadaşlarımız vardı. Bu arkadaşlarımızı biraz adapte etmek için biraz oyun düzenimizden çıktık. Gemlik maçı bizim açımızdan skor ve moral anlamında iyi bir maçtı. Galibiyet çok önemli. Biz tekrar çıkış yakalamak istiyoruz. Ligin en zorlu deplasman maçlarından biri olacak. Taraftar yoğunluğu bu maçta çok ön planda olacak. Bu atmosferde maça çıkıp orda liderlik için oynamak bizim için gerçekten keyif verici olacak. Bu maç Gemlik maçı gibi olmayacaktır. Ekstra konsantre bir şekilde çalışıyoruz. Ben iddialı açıklamaları sevmem ancak bizim açımızdan çok güzel geçecek ve çıkış maçı olacak. Liderliğimizi geri alıp ondan sonra yolumuza devam edeceğiz. Hem de onlara evlerinde play-off öncesi çok güzel bir mesaj vermiş olacağız” diye konuştu.

Tribünlerde kendilerine verilen desteğin her geçen hafta arttığını sözlerine ekleyen Öztürk, “ Daha önce yaptığım açıklamalarda, tüm Manisalı basketbol severleri maçlarımıza beklediğimizi söylemiştim. İlk günden bugüne kadar bir artış var. Bunlar çok güzel gelişmeler. Gemlik Basketbol maçında seyirci desteğinin olması maçında seyir zevkini arttırdı. Sokaklarda insanlardan çok güzel tepkiler almaya başladık. Taraftar sayımızda gerçekten güzel bir artış var” diye konuştu.

Kaynak: İHA