Ağrı'da Amatör Ligi Play-Off Maçları 18 Şubatta Oynanacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından, Ağrı amatör lig, play-off grubu kuraları çekildi, ik maçlar 18 Şubat’ta oynanacak.

Bir restaurantta düzenlenen kura çekimine ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Futbol İl Temsilcisi İlhan Sönmez, Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Erol Yıldırım, Saha Komiserleri Derneği adına Metehan Karasu ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kura çekimi öncesinde konuşan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, eylül ayında başlayıp, ocak ayı başında sona eren grup maçlarını ilk iki sırada tamamlayan dört takım, Ağrı şampiyonu olmak için bir mücadeleye girecek. Grup maçlarında centilmenliğin ön planda olduğu bir ligi geride bıraktık. Play-off maçlarında da aynı centilmenliğin devam etmesini istiyoruz. Biz, hiç bir sahamızda olay istemiyoruz. Çünkü, Futbol bir seyir oyunu ve biz bu yüzden saha kapatma cezası vererek, seyirciyi cezalandırmak istemiyoruz. Kulüplerimizin, play-off maçlarında ev sahipliğini, misafirperverliklerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyoruz " dedi.

Konuşmaların ardından kura çekimleri yapıldı. U-17 ligi 17 Mart’ta, play-off karşılaşmalarının ise 18 Şubat tarihinde başlatılmasına karar verildi.

Play-Off maçlarında ilk hafta maçları ise şöyle şekillendi.

Ağrı Gençlerbirliği Spor - Patnos04 Spor

Hamur Kümbet Spor - İshak Paşa Spor

Kaynak: İHA