Ümit Özat: ''Bana ayı dediler!''

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş karşılaşması sonrası ilginç açıklamalara imza attı.

Ümit Özat: ''Bana ayı dediler!''
Özat, ''Zaman zaman bizim gibi takımlar için ligin önemli olduğunu söylüyoruz ama bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. İlk 10-15 dakikalık bölümde 2-3 net atağımız var. Bu ülke her hafta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın hatalı pozisyonların tartışıldığı bir ülke olmalı. Golde net bir faul var. Vida'nın Ahmet'e hamlesi var. 3 gün Fenerbahçe maçındaki hatalar tartışıldı. Ben antrenörlük hayatımda Özgür Yankaya'yla son 5 maçımı kazanmadım, insanlar hata yapabilir. Bir maç kaybettim ama 3 oyuncu kazandım. Kaleci Taha, Rahmetullah ve Mert. Mert'i zaten ben A Takıma almıştım.

Hepimiz insanız hata yapabiliriz. Bulaşılacak bir adam olmadığımın herkes farkında olmalı. Taraftarlar; 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağrıyor 5 dakika sonra 'Ayı Ümit' diye bağırıyorlar. Yakışıyor mu yani şimdi? Bu arada ayı da asil bir hayvandır. Kilo alıp vermek herkesin başına gelebilecek bir şey. Şekil gelir geçer, geçmişte de Brad Pitt değildik! Büyük camialarla bizim karşı karşıya gelmemiz söz konusu değil. Bulaşılmayacak bir adam olduğunu bilmelerini isterim.'' diye konuştu.