Mahmut Uslu'dan Ahmet Çakar'a olay cevap! 'Onu ... ... gönderirim.'

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ile eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar arasındaki kavga büyüyor . Mahmut Uslu'nun Fenerbahçe taraftarları için "Yetiştirme Taraftar." sözlerine geçtiğimiz akşam canlı yayında tepki gösteren Çakar'a, Uslu'dan ağır yanıt geldi.

Mahmut Uslu'dan Ahmet Çakar'a olay cevap! 'Onu ... ... gönderirim.'
Derin Futbol kameralarına konuşan ve Çakar'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Mahmut Uslu şu ifadeleri kullandı:

'ONU ... ... GÖNDERİRİM.'


'Ahmet Çakar'a selam söyle. Su içsin biraz. Ağzı niye o kadar köpürüyor? Bana niye saldırıyor anlamıyorum. Oysa ki beni çok sever. Ben de onu severim. Birlikte çok yürüyüş yaptık. Onu ... ... gönderirim Haberi olsun.'

MAHMUT USLU'YU PALA REMZİ'YE HAVALE ETTİ


Ahmet Çakar ise Mahmut Uslu'nun sözleri üzerine ilginç bir gönderme yaptı. Çakar Mahmut Uslu'yu Pala Remzi'ye havale ettiğini ifade ederek “Ona git rahatlayacaksın. “ dedi.

REMZİ'DEN MEMNUN KALACAKSIN

Canlı yayında Pala Remzi'ye de seslenen Çakar “Remzi Mahmut abin yabancı değildir. Maddi sıkıntısı da yoktur. Ona öyle bir masaj yoga açma germe olsun ki bir rahatlama olsun. Mahmut Uslu Remzi'den memnun kalacaksın onu ben yetiştirdim.” Diye konuştu.
Çakar'ın bu sözleri stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

AHMET ÇAKAR NE SÖYLEMİŞTİ?


“Sen kimsin Mahmut Uslu? Sen ve başkanın, yöneticilerinin son çırpınışları. Siz Fenerbahçe'ye hizmet etmiyorsunuz. Mahmut Uslu utanmalısın. Yeiştirme taraftar ne demek?' O zaman kongre üyeleri içerisinde sizin beslediğiniz üye veya taraftar var mı?' 'Yetiştirme taraftar dediğiniz sizler için jop yedi. Siz köşkünüzde otururken o taraftar paralarından arttırarak stada geldi. Utan Mahmut Uslu utan! 'Mahmut Uslu siz koltuk için hain dediğiniz Mehmet Ali Aydınlar'dan para aldınız. Daha konuşayım mı?'