Philippe Clement Açıklaması '3 Oyuncunun Olmaması Avantaj'

Genk Teknik Direktörü Phillip Clement, Vodafone Park’tan iyi hatıralarla ayrılmak istediklerini ifade ederek, Beşiktaş’ta 3 oyuncunun olmamasının kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Belçika ekibi Genk’te Teknik Direktör Phillip Clevent, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Clement, daha önce Club Brugge formasıyla İnönü Stadı’nda Beşiktaş’a rakip olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş’ın eski stadında Club Brugge takımında oynamıştım. Güzel hatıralar ve güzel yer etmedi. Taraftar baskısını çok hissedip maçı kaybetmiştik. Bu defa iyi hatıralarla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.



“3 oyuncunun oynamaması avantaj”

Beşiktaş’ta sakatlığı devam eden Pepe, Ljajic ve Babel’in kadroda olmamalarının kendileri için bir avantaj oluşturabileceği sorusuna ise Clement, “Takımımızı rakip takıma değil, kendi şartlarımıza göre hazırladık. 3 oyuncunun oynamaması avantaj ama Pepe yerine Roco oynayabilir. Kendi oyunumuza göre plan yaptık” yanıtını verdi.

“Oyuncularım Beşiktaş ile oynayacağı için heyecanlı”

Deneyimli çalıştırıcı, oyuncularının Beşiktaş karşısında oynamak için heyecanlı olduklarını söyleyerek, “6 ay yoğun çalıştık. Büyük takımlarla oynayabilmek adına. Bu da çok ciddi büyük bir takım. Önemli ambiyansta Beşiktaş’a karşı oynayacağız. Oyuncularım heyecanlı. Bugünleri beklediler ve buna hazırlandık” açıklamasını yaptı.

Philippe Clement, takımında sakatlığı süren Trossard’ın durumu ile ilgili oynayıp oynamayacağının son idmandan sonra belli olacağını söyledi.



Bryan Heynen: "Beşiktaş taraftarının çok güçlü olduğunu biliyoruz"

Genkli futbolcu Bryan Heynen ise Beşiktaş taraftarı ile ilgili konuşarak, "Beşiktaş taraftarının çok güçlü olduğunu, çok ses çıkarttığını ve tezahürat yaptığını biliyoruz ama biz oynamak için geldik. Elimizden geleni yapacağız. Yarınki maç kariyerimin en büyük maçlarından biri olacak" şeklinde konuştu.

Heynen, İstanbul’da boğaz turu yaptığını söyleyerek, İstanbul’u çok beğendiğini vurguladı.

Kaynak: İHA