Abdülkerim Durmaz Ali Koç'a seslendi

Abdülkerim Durmaz taraftarın Ersun Yanal'ı istediğini söyledi.

Abdülkerim Durmaz Ali Koç'a seslendi
Fenerbahçe'nin Rize deplasmanında aldığı 3-0'lık ağır yenilginin ardından Cocu'nun geleceği tartışılmaya başlandı.

Ligde 14. sırada bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör değişikliğine gidileceğine kesin gözüyle bakılırken, bazı isimler ortaya atıldı.

KONUŞULAN 2 İSİM

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Abdülkerim Durmaz, taraftarın büyük bir kısmının Ersun Yanal'ı istediğini küçük bir grubun ise Aykut Kocaman'ı istediğini söyledi.

'BENİM DEĞİL TARAFTARIN GÖRÜŞÜ'

Ali Koç'un Ersun Yanal'ı getirerek eleştirilerden kurtulabileceğini belirten Durmaz 'Fenerbahçe taraftarının yüzde 90'ı Ersun Yanal'ı istiyor. Bu açık bilinen bir gerçektir. Her sonuçta büyük bir bölüm Ersun Yanal bizi eski halimize getirir diyor. Onların arkasında kalan küçük bir kısım var. Onlarda Aykut Hoca gelsin diyor. Dolayısıyla artık buramıza geldi. Ersun Yanal tek yıl çalıştı ve o takımı şampiyon yaptı. Tarihin en erken şampiyonluklarından birini kazandırdı. Dolayısıyla taraftarın aklı burada kalacağına 'lanet olsun' de Ersun Hoca'yı bu takımın başına getir. Bu durumdan bizi kurtaracak tek şey Ersun Yanal'ın takımın başına getirilmesidir. Olursa olur, olmazsa kimsenin Twitter'dan yazılacak bir şeyi kalmaz. Beldi de tutar. Bu benim görüşüm değil taraftarın görüşü' dedi.