Zağlı Güven Tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Ali Zağlı göreve tekrar seçilerek güven tazeledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen 11’nci TFFHGD kongresine İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Alaaddin Naganlu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ümit Sefa Girgin ile 82 hakem ve gözlemci katıldı.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör’ün divan başkanı olarak görev yaptığı genel kurulda tek listeyle seçime gidildi. 82 hakem ve gözlemcinin oylarını alarak 3’ncü kez başkanlığa seçilen Ali Zağlı yaptığı teşekkür konuşmasında; " Beni ve arkadaşlarımı bu göreve layık görmenizden dolayı Yönetim Kurulum adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere layık olmaya çalışacağız" dedi.

TFFHGD Başkanı Ali Zağlı’nın Yönetim Kurulu Muhsin Erçetin, Türkcan Terzioğlu, Bülent Çolak ve Önder Mandaş’dan oluşurken, üst kurul delegeliklerine Ceyhun Güngör, Beycan Ünal, Erdinç Yürük ile Ali Akdeniz seçildi.

Kaynak: İHA