Yunusemre'de Futbol Şöleni

Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirilen 2. Yunusemre Cup Futbol Turnuvasında 27 takımdan 500 sporcu mücadele etti. Futbol şölenin şampiyonu 2007 doğumlularda Akhisar Belediyespor olurken, 2008 doğumlularda ise Göztepe şampiyonluğu göğüsledi.

Alt yapıya verdiği önem ile vatandaşların takdirini kazanan Yunusemre Belediyespor, 27 takımın katıldığı turnuvaya ev sahipliği yaptı. Muradiye Futbol Alt Yapı Tesislerinde (Evrenos) yapılan turnuvaya 2 farklı kategoride (U-10 ve U-11) 27 takım ve 500 sporcu mücadele etti. Turnuvanın açılış mücadelesine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Can Mercül, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuvada minik sporcular ile yakından ilgilenen Başkan Çerçi, sporcuların aileleri ile de sohbet etti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, spora ve sporcuya her daim destekte bulunduklarını vurgulayarak, “Sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Sporda altyapıya büyük önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın başarı için gece gündüz ekibimiz ile çalışıyoruz. 27 takım ve 500 sporcunun katıldığı turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. Çocuklarımız futbol oynarken kenarda ailelerinin de heyecanını görmek bizleri mutlu etti. Belediyespor olarak birçok branşta çocuklarımızın başarısı için çabalıyoruz” dedi.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bize değer verip bu tesisimize gelen hocalarımıza ve oyuncularımıza bizlere destekte bulunan Yunusemre belediye başkanımıza, değerli spor adamlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Göztepe U-10 Teknik Sorumlusu Övünç Özgören ise “Tesisler çok güzel ortam çok güzel. Bütün çocukların burada yüzü gülüyor. İnşallah bu tür organizasyonların devamı gelir.” dedi.

2. Yunusemre Cup Futbol Turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Futbol takımlarına ödüllerini Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Meclis Üyesi Gürkan Koyuncu, Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tokay, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu verdi.

Kaynak: İHA