Kula Ülküspor Liderliğini Koruyor

Manisa 1. Amatör Ligi C Grubu’nda Kula’yı başarıyla temsil eden Kula Ülküspor, ligin 15. hafta müsabakalarında Emirspor’u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Oynanan maçta 10. dakikada Kadir’in attığı golle öne geçen Ülküspor üstünlüğünü korudu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 1-0

İkinci yarının başlarında Emirspor’un attığı golle skora eşitlik geldi. Dakika 85’de Veysel penaltıyı gole çevirerek Ülküspor’u tekrardan öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Ülküspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Kula İlçe Stadı’ndaki karşılaşmada Kula Ülküspor’un attığı 2 gol ve oynadığı üstün futbol ile maça hakim oldu. Kula Ülküspor, aldığı galibiyetle puanını 38’e çıkarırken, gruptaki liderliğini de korudu.

Galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini belirten Teknik patron Mustafa Taşatar, “Önümüzde zorlu virajlar var. Onlarda da galip gelerek bu yılki şampiyonluk hedefimizi bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Futbolcularım ve teknik heyeti kutluyorum ayrıca bizleri destekleyen taraftarımızda ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA